نمایشگاه پوشاک و جهیزیه با استقبال ویژه بازدیدکنندگان آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: 1403/10/25
دسته بندی: ویژه نمایشگاه
لینک کوتاه:

نمایشگاه تخصصی لباس ، پوشاک و منسوجات، جهیزیه و ملزومات ازدواج از روز دوشنبه ۲۴ دی ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی آغاز به کار کرد که با استقبال ویژه بازدیدکنندگان همراه بوده است.

نمایشگاه پوشاک و جهیزیه با استقبال ویژه بازدیدکنندگان آغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی شرکت نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی، نمایشگاه تخصصی لباس ، پوشاک و منسوجات با حضور 140 مشارکت کننده از سراسر کشور از دوشنبه 24 دی گشایش یافت. در این رویداد علاوه بر حضور غرفه های لباس ، پوشاک و کیف و کفش با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان جشنواره مد و لباس پوشاک ایرانی اسلامی نیز برگزار می گردد و در آن غرفه هایی از آثار هنرجویی رشته طراحی و دوخت ، غرفه نمایش رودوزی های سنتی ، انجمن مد و لباس استان مرکزی و واحدهای کارآفرین در حوزه لباس و پوشاک به ارائه محصولات و فعالیت های خود در فضایی به وسعت پنج هزار مترمربع در سالن پارس محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی می پردازند.

شایان ذکر است همزمان با این رویداد نمایشگاه تخصصی جهیزیه و ملزومات ازدواج نیز با حضور غرفه های آتلیه، تالار باغ، مزون و ملزومات تهیه جهیزیه و ازدواج در فضایی به وسعت دو هزار متر مربع در سالن پردیس نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی در حال برگزاری  می باشد.

 این نمایشگاه ها با هدف ایجاد فرصت جهت تامین جهیزیه و خدمات مجالس و لباس و پوشاک با کیفیت و قیمت مناسب و فراهم نمودن زمینه لازم جهت مبادلات اقتصادی برگزار می شود.

این رویداد از 24  دی ماه لغایت 28 دی ماه سال جاری از ساعت 15 الی 21 پذیرای بازدیدکنندگان و علاقمندان می باشد.

تصاویر خبر